Wij zijn weer terug in Nederland!

Nederland

Wij zijn erg trots dat wij sinds 2013 weer terug zijn in Nederland, met een combinatie van e-commerce en winkels, een "clicks & bricks" strategie. Met onze insteek kunnen we klanten in heel Nederland de allernieuwste online en offline winkelervaring aanbieden.

Amsterdam

Naast ons uitgebreide voedingsmiddelenassortiment, kunnen klanten in onze winkel in de Kalverstraat in Amsterdam winkelen via het "shop to order" concept dat gebruikmaakt van onze “browse and order” schermen en onze video showcase. Daarnaast kunnen klanten via de in-store verkooppunten kleding kopen.

Den Haag

In februari 2014 hebben wij onze eerste grote warenhuis in Nederland, met meer dan 4.000 m2 aan winkeloppervlak, geopend aan de Grote Markstraat in Den Haag. Deze winkel levert de beste keuze uit het M&S aanbod, van trendy fashion items op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding, tot een breed assortiment aan verse voedingsmiddelen. Ook hier kunnen klanten bestelling plaatsen via verkoopassistenten uitgerust met iPads; met hun mobiele telefoon gebruikmakend van gratis wifi in de winkel; of online via hun eigen computers, en deze kunnen kosteloos naar de winkel worden verzonden. Op de tweede etage bevindt zich ook een café, waar men onder het genot van een kop koffie of thee over de Grote Markstraat uitkijkt en direct van onze producten kan genieten.

Toekomst

Naast ons online aanbod en onze winkels, kunt u op een zestal BP stations onze producten direct meenemen. Verder zullen we in 2016 nog een tweede grote warenhuis van 6.100 m2 openen aan het Rokin in Amsterdam.