België

In het voorjaar 2015 zullen we onze eerste grote warenhuis in België, met meer dan 4.000 m2 aan winkeloppervlak, openen aan de Guldenvliessteeg in Brussel. Deze winkel levert de beste keuze uit het M&S aanbod, van trendy fashion items op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding, tot een breed assortiment aan verse voedingsmiddelen. Ook hier kunnen klanten bestelling plaatsen via verkoopassistenten uitgerust met iPads; met hun mobiele telefoon gebruikmakend van gratis wifi in de winkel; of online via hun eigen computers, en deze kunnen kosteloos naar de winkel worden verzonden. Er bevindt zich ook een café, waar men onder het genot van een kop koffie of thee direct van onze producten kan genieten. Al deze producten kunt u ook kopen in onze Food Hall.

Carriere

Voor de opening van onze nieuwe winkel in Brussel, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die met ons dit nieuwe avontuur willen aangaan. Dus woon jij in of nabij Brussel, spreek je goed Nederlands en/of Frans en bij voorkeur ook noties in het Engels, ben je klantgericht en heb je passie voor alles wat met detailhandel te maken heeft? Dan ben jij waarschijnlijk degene die we zoeken.

Marks & Spencer heeft wereldwijd een lange historie, maar vooral een boeiende toekomst. We vernieuwen regelmatig om onze klanten te inspireren- of het nu om stijl en fashion gaat of verse smaken in onze Food departement. Daarnaast is er ook ons M&S Café aanbod waarbij we er trots op zijn dat we exclusieve Marks & Spencer producten serveren. Om die toekomst mede vorm te geven zijn wij regelmatig op zoek naar talentvolle, energieke en gemotiveerde mensen, in diverse functies, zowel parttime als fulltime. En omdat wij weten dat onze ontwikkeling gebaat is bij jouw ontwikkeling, investeren wij graag in training en opleiding.

Wil je je bij de team aansluiten?

Als kandidaat voor verkoopmedewerker en operationele verkoop medewerker, zul je eerst onze online testen in moeten vullen. Dit zal een vragenlijst zijn gebaseerd met betrekking tot situationele omstandigheden en klantgerichtheid. Als je succesvol bent, wordt je uitnodigd voor een persoonlijk interview waarbij je gevraagd kan worden een rollenspel te doen.

cette page en Français